Kérdésed van?  Csörögj bátran!  +36-30/630-0433

Blog

Filmajánló: Tony Hawk életéről szóló dokumetum filmje

Leslie Pepper
2022.04.12 08:23
Filmajánló: Tony Hawk életéről szóló dokumetum filmje

Filmajánló: Minden idők legnagyobb gördeszkás ICON-jának, a ma 54 éves Tony Hawknak, április 5-én volt a dokumentum film premierje az HBO Max-on.

Minden idők legnagyobb gördeszkás ICON-jának, a ma 54 éves Tony Hawknak, április 5-én volt a dokumentum film premierje az HBO Max-on.
Bárki, aki picit is deszkázott az elmúlt 40 évben, kötve hiszem, hogy az Ő nevéről ne hallott volna.
Egy olyan hatalmas szintű tehetség, aki a 80-as évektől napjainkig, még ma is 54 évesen letaglozza a gördeszkás világot a kimagasló trükkjeivel!
A Film bemutatja a karrierjének első pillanatait, versenyeredményeit, a nevéhez fűzödő legnagyobb trükkjeit, sérüléseit, magánéletét, valamint a gördeszka üzleti világában töltött szerepét és karitatív elköteleződését.
Elmeséli a szüleihez kapcsolodó viszonyát, megszólalnak benne legközelebbi családtagjai, mint pl édesapja, nővére, báttya és első gyermeke, Riley Hawk (29) is, aki szintén a gördeszka sport felé vette az irányt.
A Bones Brigade tagjai (Rodney Mullen, Caballero, Lance Mountine, Mike Mcgill....) is folyamatosan interjút adnak ,akik rengeteg élményt, megélt pillanatot mesélnek a Hawkkal töltött több mint 40 esztendő alatt.
Mesél még nem keveset a Powell Peralta cég egyik társalapítója és veterán gördeszkása, Stacy Peralta is.
Ez, a picivel több mint 2 óra, a nézőt, a deszkást elkalauzolja egy olyan világba, ami egy nagy időutazás is egyben és megmutatja, hogy nagyon nagy kitartással és sport iránti szeretettel, tehetséggel, alázattal, mivé tudja kinőni magát az ember a többi versenytárs közül.