Kérdésed van?  Csörögj bátran!  +36-30/630-0433

Blog

A Pepper 2024 tavaszi sapkák néhány limitált....

A Pepper gördeszka lapok 2008-as, első megjelenése óta, egy kedvelt lap márka idehaza...

Ebből a terepszínű Pepper övtatyiból, idén is egy apró széria készült el, mindösszesen 5 darab!

Landoltak a legújabb ELEMENT X ALCALA kollaborációs deszka lapok a Pepperskate kínálatába 8.00", 8.25", 8.38", 8.6"-os méretekben.

Vásárolj kedvezményes áron új lapot a pepperskate.hu webshop tavaszi akciójában!

 

Megérkezett a pepperskate.hu webshop-ba a legújabb, 2022-es Pepper fullcap és tracker modell kollekció, korlátozott darabszámban.

Fergeteges hangulat volt az idei Go Skate Day eseményen Vancouver-ben. A legjobb helyszíneken csaptak össze a helyi arcok, kedvencünk a dupla lépcsős spot - ezen belül is a 11. percnél látható hardflip !!! respect! 

Filmajánló: Minden idők legnagyobb gördeszkás ICON-jának, a ma 54 éves Tony Hawknak, április 5-én volt a dokumentum film premierje az HBO Max-on.

A Pepper nagyobb méretű övtáskájából már tavaly megjelent a fekete és szürke verzió. A visszajelzések alapján, jól bevált mindenkinek, legtöbben bicajozáshoz, turázáshoz, fesztiválokhoz használták.

Jeremie Daclin profi gördeszkás saját cége, a The Film trucks , amit 20 évvel ezelőtt alapított, az akkor dübörgő Cliche skateboard leányvállalataként.

Magyarországon, először 1992 őszén lehetett nálam vásárolni Element lapot az ONLY skateshopban, későbbi ismertebb nevén ZONE-ban.

Andy Anderson csatlakozott az Etnies szponzoráltak csapatába és ebből az alkalomból egy kiváló, kreatív ötletekkel és trükkökkel megpakolt videót publikáltak...